Over ons

Rijlesboeken.nl  is een verkeerschool waar je super snel jouw rijbewijs kan halen.

Met behulp van ons unieke lesmethode en geduldig ervarend instructeurs ben jij binnen de kortste keren klaar met de rij opleiding.

Onze instructeurs zijn voorzien van een VOG (verklaring van goede gedrag), erg belangrijk om te weten wie jou lesgeeft als leerling.

Wat kan je van ons verwachten?

Wat je van ons kunt verwachten. Een gedegen rijopleiding, goede leskwaliteit, waarbij jij als cursist centraal staat.

Met onze ervarende instructeurs, staan wij allen als een team klaar om je te begeleiden tot een succesvolle bestuurder zonder te veel gedoe.
Wij hebben geweldige service, hoog slagingspercentage, geduldige instructeurs en betaalbare rijlessen.

Waarom Rijlesboeken.nl

Alle voordelen op een rijtje:

  • Supersnel starten
  • Plan je proefles  direct online
  • Meerdere rijlessen per week
  • Betaal gemak
  • De beste rijcoaches
  • Unieke  Lesmethode
  • Lessen plannen waar & wanneer je wilt
  • Spoed Rijopleidingen
  • Je wordt thuis opgehaald

De visie

Rijlesboeken.nl is een toonaangevende dienstverlener die in alle rijopleidingen en bijbehorende behoeften voorziet en excelleert in kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

Het verkeer wordt steeds complexer en drukker. Het gedrag en de mentaliteit van de verkeersdeelnemers om ons heen veranderen in hoog tempo. De behoefte aan een rijbewijs en een goede en betaalbare rijopleiding in onze steeds complexer wordende samenleving neemt toe. Tegelijkertijd bestaat er een grote behoefte aan eenvoud, transparantie en persoonlijke aandacht. Bij rijlesboeken.nl team begrijpen en omarmen we deze ontwikkelingen. We vertalen ze naadloos door naar begrijpelijke, toegankelijke en persoonlijke begeleiding in de rijopleiding.

In de huidige tijd, waarin bijna iedereen rijles kan geven of een rijschool kan beginnen, wil rijlesboeken.nl alle instructeurs die serieus het vak willen uitoefenen ondersteunen. Wij willen graag rijinstucteurs samenbrengen in een bonafide team, zodat we onbetrouwbare instructeurs buitenspel zetten.

Rijlesboeken.nl staat altijd dichtbij haar klanten staan en vormt een vast en betrouwbaar aanspreekpunt. Dit vormt de basis voor onze meerwaarde.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij rijlesboeken.nl gaan wij op een verantwoordelijke manier met onze sociale verantwoordelijkheid. We willen duurzaam en verantwoord te werk gaan en maatschappelijk betrokken ondernemen. Daarnaast steunen wij diversen goede doelen om terug te geven aan de samenleving.

Duurzaamheid staat voorop

We hebben maatregelen genomen om onze ecologische voetafdruk kleiner te maken. We hebben het ‘Het Nieuwe Werken’ ingevoerd: papierloos werken met een online boekingssysteem voor rijlessen en een online boekhouding. We hebben ons pand verbouwd zodat we energie besparen en onze instructeurs rijden in energiezuinige lesauto’s van een recent bouwjaar met ecosysteem.
Vergaderingen met medewerkers op verschillende locaties vinden voornamelijk plaats via videoconferenties. Zo beperken we verplaatsingen en kosten. Door deze duurzame maatregelen kunnen we onze diensten ook betaalbaar aanbieden aan onze klanten.

Maatschappelijk betrokken

Rijlesboeken.nl B.V. is geïnitieerd om de vraag en aanbod tussen franchise-instructeurs, cursisten en maatschappelijke instanties te matchen. Alle instructeurs voelen de spanning en teleurstelling van cursisten wanneer het gaat over fraude en misleidende concurrenten in de branche. Er zijn illegale rijschoolhouders die onder de prijs werken, waardoor de kwaliteit van de lessen onder het niveau zakt. Met als gevolg dat een rijbewijs een dure aangelegenheid wordt.
Doordat rijlesboeken.nl hoge eisen stelt aan haar instructeurs, matchen wij de beste instructeurs aan de juiste leerlingen. Kwaliteit leveren is waar rijlesboeken.nl voor staat.