Over ons

Rijlesboeken.nl bestaat uit een sterk team van instructeurs / rijschoolhouders die voldoen aan de strenge eisen. Wij houden de kwaliteit van de lessen, instructeurs en de tevredenheid van onze klanten sterk in het oog.

Wat je van ons kunt verwachten? Een gedegen rijopleiding en goede leskwaliteit, waarbij jij als cursist centraal staat. 
Alle instructeurs en instructrices zijn geselecteerd op basis van het reglement en -keuringsproces. 
Goede service, hoog slagingspercentage, geduldige instructeurs en betaalbare rijlessen.

De visie

Rijlesboeken.nl is een toonaangevende dienstverlener die in alle rijopleidingen en bijbehorende behoeften voorziet en excelleert in kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

Het verkeer wordt steeds complexer en drukker. Het gedrag en de mentaliteit van de verkeersdeelnemers om ons heen veranderen in hoog tempo. De behoefte aan een rijbewijs en een goede en betaalbare rijopleiding in onze steeds complexer wordende samenleving neemt toe. Tegelijkertijd bestaat er een grote behoefte aan eenvoud, transparantie en persoonlijke aandacht. Bij rijlesboeken.nl team begrijpen en omarmen we deze ontwikkelingen. We vertalen ze naadloos door naar begrijpelijke, toegankelijke en persoonlijke begeleiding in de rijopleiding.

In de huidige tijd, waarin bijna iedereen rijles kan geven of een rijschool kan beginnen, wil rijlesboeken.nl alle instructeurs die serieus het vak willen uitoefenen ondersteunen. Wij willen graag rijinstucteurs samenbrengen in een bonafide team, zodat we onbetrouwbare instructeurs buitenspel zetten.

Rijlesboeken.nl staat altijd dichtbij haar klanten staan en vormt een vast en betrouwbaar aanspreekpunt. Dit vormt de basis voor onze meerwaarde.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij rijlesboeken.nl gaan wij op een verantwoordelijke manier met onze sociale verantwoordelijkheid. We willen duurzaam en verantwoord te werk gaan en maatschappelijk betrokken ondernemen. Daarnaast steunen wij diversen goede doelen om terug te geven aan de samenleving.

Duurzaamheid staat voorop

We hebben maatregelen genomen om onze ecologische voetafdruk kleiner te maken. We hebben het ‘Het Nieuwe Werken’ ingevoerd: papierloos werken met een online boekingssysteem voor rijlessen en een online boekhouding. We hebben ons pand verbouwd zodat we energie besparen en onze instructeurs rijden in energiezuinige lesauto’s van een recent bouwjaar met ecosysteem.
Vergaderingen met medewerkers op verschillende locaties vinden voornamelijk plaats via videoconferenties. Zo beperken we verplaatsingen en kosten. Door deze duurzame maatregelen kunnen we onze diensten ook betaalbaar aanbieden aan onze klanten.

Maatschappelijk betrokken

Rijlesboeken.nl B.V. is geïnitieerd om de vraag en aanbod tussen franchise-instructeurs, cursisten en maatschappelijke instanties te matchen. Alle instructeurs voelen de spanning en teleurstelling van cursisten wanneer het gaat over fraude en misleidende concurrenten in de branche. Er zijn illegale rijschoolhouders die onder de prijs werken, waardoor de kwaliteit van de lessen onder het niveau zakt. Met als gevolg dat een rijbewijs een dure aangelegenheid wordt.
Doordat rijlesboeken.nl hoge eisen stelt aan haar instructeurs, matchen wij de beste instructeurs aan de juiste leerlingen. Kwaliteit leveren is waar rijlesboeken.nl voor staat.